MENUKORT  Menukort

SANDWICH

CLUBSANDWICH KYLLING
Kyllingebryst i tynde skiver – sprød bacon
tomat – agurk – æg i skiver – karrymayo
Salat med viniagrette
Kr.: 110, –

SANDWICH VEGETAR

Avokado – hummus – mozzarella

semi dry tomato 110, –

Tillæg glutenfri + 20, –

CROQUE MONSIUER

Surdejs brød – sennepsdressing

med trøffel og syltede sennepsfrø

Seranoskinke – gammelknas

Salat med vinaigrette 110, –

Med spejlæg af friske æg + 30,-

RUGBRØDSMADDER

KYLLE: Serveres indtil 17.00

Friskbagt rugbrød

kyllingebryst i mayo m/æble

og blegselleri – tomat – purløg – bacon 90, –

ÆGGET: Serveres indtil 17.00

Friskbagt rugbrød – friske æg
håndpillede rejer – citron mayo
tomat – karse 90, –

AVOKADOMAD: Serveres indtil 17.00

Friskbagt rugbrød – bacon mayo

syltede perleløg – baconknas – urter 90,-

Med spejlæg af friske æg + 30,-

FISKEN: Serveres indtil 17.00

Friskbagt rugbrød – friteret spætte

Hjemmelavet urte remo

tomat – citronperler – krydderurter 90,-

Med håndpillede rejer + 35,-

Tapas hygge:
Minimum 2 personer

Humus – Aioli
Persille pesto
Salte mandler
Tigerrejer – estragon mayo – syltede perleløg
Små chorizo og italiensk pølser m/ gode oliven
Skagen skinke – frisk mozzarella – persille pesto
Rillette af gris – trøffel mayo – råsyltet ribs
Arla Unika oste – figenkompot
Passions mousse – brændt hvid chokolade – bær
Serveres med hjemmebagt brød, hjemmelavet knækbrød og smør
Pr. pers. Kr.: 189,-

Nachos:
Gratineret med mild cheddar – jalapeno
Hjemmelavet salsa, guacamole, cremefraiche
Kr.: 95,-

Nachos med kylling
Gratineret med mild cheddar – jalapeno
Hjemmelavet salsa, guacamole, cremefraiche
Kr.: 115, –

Starters:
Serveres med hjemmebagt brød og smør

Rimmet laks:
Kold kærnemælk sauce skilt med dild/persilleolie
syltet glaskål – radise crudite
Kr.: 99,-

Tigerrejer:
Savoykål – estragon mayo
Syltede perleløg – toast melba
Kr. : 99,-

Rillette af gris:
Trøffel mayo – råsyltet ribs – karse og frisee
Kr.: 99,-

Røget okse:
Gammel knas fra Arla Unika – salte mandler
olivenolie – citrusperler – kørvel
Kr.: 99,-

Hovedretter:

Konrad Steak:
200 g mør oksefilet – sprødt fedt – confiteret kartoffel – rødvinsglace
Svampeduxelle – karamelliseret løg
Kr.: 225, –

Peberbøf:
200 g mør oksefilet med peberkant
Madagaskarpebersauce
Sød kartoffel fries – bagt rødbede med timian
p
orre kompot – porrespirer
Kr.: 225,-

Bøf Bearnaise:
200 g mør oksefilet – Rustikke fries
hjemmelavet Bearnaisesauce – honningtimian gulerødder
Sprøde chips
Kr.: 225,-

Extra sauce Bearnaise:
Kr.: 20,-
1 lille skål fries:
Kr.: 35,-

Den søde:

Lime dessert:
Lime/myntemousse – kage
limesorbet – lime/myntesukker – limesirup
Kr.: 89,-

Konrad dessert:
Chokolademousse – passionsmousse
brændt hvid chokolade
saltkaramel – hvid chokoladeis
Kr.: 89,-

Baileys chokoladekage
med jordbærsorbet
Kr.: 89,-

Månedens Menu:
3 retter: Kr.: 325,-


Lidt til kaffen:
Lun æbletærte med frisk cremefraiche
Kr.: 69,-
Croissant med smør og marmelade
Kr.: 39,-

Kun for børn:

Børneburger
m/ ost – bacon – salat – agurk – fritter og ketchup
Kr.: 89,-

Frikadeller med fritter og ketchup
Kr.: 79,-

Kyllingespyd med fritter og ketchup
Kr.: 79,-

Vaniljeis med bær og chokoladesauce
Kr.: 59,-