SANDWICH
CLUBSANDWICH KYLLING
Kyllingebryst i tynde skiver – sprød bacon
tomat – agurk – æg i skiver – karrymayo
Salat med viniagrette
Kr.: 110, –
SANDWICH VEGETAR
Avokado – hummus – mozzarella
semi dry tomato 110, –
Tillæg glutenfri + 20, –
CROQUE MONSIUER
Surdejs brød – sennepsdressing
med trøffel og syltede sennepsfrø
Seranoskinke – gammelknas
Salat med vinaigrette 110, –
Med spejlæg af friske æg + 30,-
RUGBRØDSMADDER
KYLLE: Serveres indtil 17.00
Friskbagt rugbrød
kyllingebryst i mayo m/æble
og blegselleri – tomat – purløg – bacon 90, –
ÆGGET: Serveres indtil 17.00
Friskbagt rugbrød – friske æg
håndpillede rejer – citron mayo
tomat – karse 90, –
AVOKADOMAD: Serveres indtil 17.00
Friskbagt rugbrød – bacon mayo
syltede perleløg – baconknas – urter 90,-
Med spejlæg af friske æg + 30,-
FISKEN: Serveres indtil 17.00
Friskbagt rugbrød – friteret spætte
Hjemmelavet urte remo
tomat – citronperler – krydderurter 90,-
Med håndpillede rejer + 35,-
Tapas hygge:
Minimum 2 personer
Humus – Aioli
Persille pesto
Salte mandler
Tigerrejer – estragon mayo – syltede perleløg
Små chorizo og italiensk pølser m/ gode oliven
Skagen skinke – frisk mozzarella – persille pesto
Rillette af gris – trøffel mayo – råsyltet ribs
Arla Unika oste – figenkompot
Passions mousse – brændt hvid chokolade – bær
Serveres med hjemmebagt brød, hjemmelavet knækbrød og smør
Pr. pers. Kr.: 189,-
Nachos:
Gratineret med mild cheddar – jalapeno
Hjemmelavet salsa, guacamole, cremefraiche
Kr.: 95,-
Nachos med kylling
Gratineret med mild cheddar – jalapeno
Hjemmelavet salsa, guacamole, cremefraiche
Kr.: 115, –
Starters:
Serveres med hjemmebagt brød og smør
Rimmet laks:
Kold kærnemælk sauce skilt med dild/persilleolie
syltet glaskål – radise crudite
Kr.: 99,-
Tigerrejer:
Savoykål – estragon mayo
Syltede perleløg – toast melba
Kr. : 99,-
Rillette af gris:
Trøffel mayo – råsyltet ribs – karse og frisee
Kr.: 99,-
Røget okse:
Gammel knas fra Arla Unika – salte mandler
olivenolie – citrusperler – kørvel
Kr.: 99,-
Hovedretter:
Konrad Steak:
200 g mør oksefilet – sprødt fedt – confiteret kartoffel – rødvinsglace
Svampeduxelle – karamelliseret løg
Kr.: 225, –
Peberbøf:
200 g mør oksefilet med peberkant
Madagaskarpebersauce
Sød kartoffel fries – bagt rødbede med timian
porre kompot – porrespirer
Kr.: 225,-
Bøf Bearnaise:
200 g mør oksefilet – Rustikke fries
hjemmelavet Bearnaisesauce – honningtimian gulerødder
Sprøde chips
Kr.: 225,-
Extra sauce Bearnaise:
Kr.: 20,-
1 lille skål fries:
Kr.: 35,-
Den søde:
Lime dessert:
Lime/myntemousse – kage
limesorbet – lime/myntesukker – limesirup
Kr.: 89,-
Konrad dessert:
Chokolademousse – passionsmousse
brændt hvid chokolade
saltkaramel – hvid chokoladeis
Kr.: 89,-
Baileys chokoladekage
med jordbærsorbet
Kr.: 89,-
Månedens Menu:
3 retter: Kr.: 325,-
Lidt til kaffen:
Lun æbletærte med frisk cremefraiche
Kr.: 69,-
Croissant med smør og marmelade
Kr.: 39,-
Kun for børn:
Børneburger
m/ ost – bacon – salat – agurk – fritter og ketchup
Kr.: 89,-
Frikadeller med fritter og ketchup
Kr.: 79,-
Kyllingespyd med fritter og ketchup
Kr.: 79,-
Vaniljeis med bær og chokoladesauce
Kr.: 59,-