Åbningsliste
- Tast alarm udenfor – åben dør – tast alarm indenfor og hvis den går i gang så ring til G4S og sig kodeord
-
Kør markisen ud og tænd alt lys både med nøgle og 2 knapper i skab til midterrum samt skrue op for alle 3 runde knapper i skab om vinteren + toiletter og gang samt åbne vindue på toilet
Lås begge døre op
-
Sæt skilte dvs stort skilt og 2 brunch skilte -askebægere – og husk at vaske bord af.
-
støvsugning overalt
-
Vask gulv overalt OG husk at skifte vand ind imellem
- Tjek at der er toiletpapir og rene vaskeklude. Sæt en vask over og check igen efter frokost
-
Tænd musikken, vandkoger og stil blomster på bordene.
-
Hent isterninger i kælderen og skær frugt og orden mynte og fyld op af mælk og appelsiner
-
Sæt taphaner på sodavandsanlæggetog husk at skylle godt så alt sæbe er ude
-
VIGTIGT!
Orienter dig om reservationer i kalender eller andet du skal være opmærksom på den pågældende dag og check om alle bord står som de skal. -
sæt lys i lamper på borde
-
10.00 er restauranten åben og sørg da for at være klar.
-
Vask glas fra dagen før, lad tørre og stilles på plads senere.
- I løbet af dagvagten skal følgende ting ordnes:
-
Bestik pudses og lægges på plads
-
Tjek for reservationer og flyt bordene hvis nødvendigt.
- Sørg for at opdækning er pæn, salt og peber står lige, stolene står lige og ind til bordet.
-
Alt fyldes op: Servietter, specialøl, frugtdrikke osv., mælk, juice, sukker, flødeskum, teskeer.
-
Fyld op med smør
-
Sørg for at alt er ryddet af udenfor hele tiden og alle bordene er rene.