Åbningsliste

  • Tast alarm udenfor – åben dør – tast alarm indenfor og hvis den går i gang så ring til G4S og sig kodeord
  • Kør markisen ud og tænd alt lys både med nøgle og 2 knapper i skab til midterrum samt skrue op for alle 3 runde knapper i skab om vinteren + toiletter og gang samt åbne vindue på toilet

    Lås begge døre op

  • Sæt skilte dvs stort skilt og 2 brunch skilte -askebægere – og husk at vaske bord af.

  • støvsugning overalt

  • Vask gulv overalt OG husk at skifte vand ind imellem

  1. Tjek at der er toiletpapir og rene vaskeklude. Sæt en vask over og check igen efter frokost
  2. Tænd musikken, vandkoger og stil blomster på bordene.

  3. Hent isterninger i kælderen og skær frugt og orden mynte og fyld op af mælk og appelsiner

  4. Sæt taphaner på sodavandsanlæggetog husk at skylle godt så alt sæbe er ude

  5. VIGTIGT!
    Orienter dig om reservationer i kalender eller andet du skal være opmærksom på den pågældende dag og check om alle bord står som de skal.

  6. sæt lys i lamper på borde

  7. 10.00 er restauranten åben og sørg da for at være klar.

  8. Vask glas fra dagen før, lad tørre og stilles på plads senere.

  • I løbet af dagvagten skal følgende ting ordnes:
  1. Bestik pudses og lægges på plads

  2. Tjek for reservationer og flyt bordene hvis nødvendigt.

  • Sørg for at opdækning er pæn, salt og peber står lige, stolene står lige og ind til bordet.
  1. Alt fyldes op: Servietter, specialøl, frugtdrikke osv., mælk, juice, sukker, flødeskum, teskeer.

  2. Fyld op med smør

  3. Sørg for at alt er ryddet af udenfor hele tiden og alle bordene er rene.