AFTEN BUFFET

Hver fredag og lørdag fra kl. 18.00

Fra 22. november
Hør nærmere for andre dage…

Buffet:

Marineret sild med rødløg, og karrysalat
Æg og rejer med estragon mayo
Røget laks med tyttebærpeberrod
Hjemmelavet hønsesalat med sprød bacon

Lun rødspætte filet med remoulade og citron
Tarteletter med høns og asparges i cremet flødesauce
Hjemmelavede deller med rødkål

Kalveculotte med flødegratinerede kartofler
Glaseret skinke med flødestuvet grønlangkål og karamelliseret petit kartofler
Steg med sprød svær med herregårds rødkål og skysauce

Udvalg af danske og europæiske oste med druer og mandariner

Lun Æbletærte med frisk creme fraiche
Chokolade baileykage
Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce

Udvalg af forskellige hjemmebagte brød og rugbrød

Pr. Person kr. 250,-

All inclusive:
Buffet med fri fadøl pilsner/classic – sodavand – husets vine i 4 timer.

Pr. Person 500,-

Bordbestilling