Loading...
Aften Buffet Jul2018-11-25T08:49:17+00:00

Aften buffet jul:

Hver fredag og lørdag fra kl. 17.30

Fra 16. november

Buffet:

Marineret sild med rødløg halve æg, kapers og karrysalat
Røget laksemousse med rugbrødschip
Mini rejecocktail med urtecreme og dild
Seranoskinke med rygeostecreme og purløg

Salatbar med friske grønsager – sylteting – knas og hjemmelavede dressinger

Lun rødspætte filet med remoulade og citron
Tarteletter med høns og asparges i cremet flødesauce
Julemedister med rødkål

Brasiliansk Oksefilet med Flødegratinerede kartofler
Glaseret Skinke med flødestuvet grønlangkål og karamelliseret petit kartofler
Flæskesteg med herregårds rødkål og skysauce

Udvalg af danske og europæiske oste med syltede nødder og bærkompot
Vanilje pannacotta med appelsin sirup
Chokolademousse med crumble

Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce

Udvalg af forskellige hjemmebagte brød og rugbrød

Pr. Person kr. 199,-

All. Inclusive:

Buffet med fri fadøl pilsner/classic – sodavand – husets vine i 4 timer

Pr. Person kr. 500,-

Buffet med fri fadøl pilsner/classic – sodavand – husets vine i 6 timer

Pr. Person kr. 600,-

Bordbestilling