Festuge Buffet:

Fredag 9/8 – lørdag 10/8
Torsdag 15/8 – fredag 16/8 – lørdag 17/8
Fra kl. 17.30

Tunmousse med rugbrødstuille
Sliders m/serano – mozzarella – pesto
Kyllingesalat med sprød bacon

Forskellige hjemmebagte brød med smør

Bearnaisemayo – aioli – Krydderurtemayo – chilimayo

Rosastegt Kalveculotte
Svinemørbrad svøbt i bacon
Kalkunbryst fyldt med soltørrede tomater og mild cheddar

Flødekartofler med hvidløg
Krydrede steak fries
Små ristede kartofler med persille og havsalt

Bearnaisesauce
Whiskeysauce
Madagaskar pebersauce med fløde

Frisk salatfad af torvets grønt

Marineret pastasalat – mozzarella – oliven – tomat
Bulgursalat – pesto – rødløg – feta

Jordbærdessert med knas og fløde
Chokolademousse

Skåret frugt og druer

Udvalg af husets oste med gode oliven

Pr. Person: 250,-

Børn under 10 år halv pris
Baby Buffet op til 3 år kr. 59,-