Frokost
FROKOST både i hus og ud af hus alt er pr. pers.
1 rødspættefilet 1 spsk hjemmerørt remo 1 båd citron
1 tartelet 1 dl hjemmelavet høns og asparges husk pynt persille og tomat
3 stykker/bidder marineret sild 2 skiver håndskårne rødløg 1 spsk karrysalat
2 halve æg 15 g håndpillede rejer og dutter af mayo
Halvanden skive skinke 1 spsk italiensk salat ½ friske asparges
6- 10 på en stor skinketærte og 4 -5 på de små skinketetærter pr. pers. og 10-12 på en aflang skål grøn salat
1 quenelle tunmousse 1 halv æg 1 spsk syltede rødløg. 1 agurkebånd
1 skive røget laks eller 1 quenelle varmrøget laks 1 spsk. Urtecreme ½ asparges
10-14 personer på en leverpostej. 2 stk bacon per person. 2 champignon i skiver
2 frikadeller 10-14 på aflang skål kartoffelsalat
1 tapasglas kyllingesalat 1 stk bacon
2 skiver fennikelspegepølse på et spyd med oliven
2 forskellige stykker oste i tapasstykker 20 g druer
8-10 personer på en æbletærte rabarbertærte ellers 1 tapas stykke per person. 1 spsk cremefraiche
2 boller og 5 personer på et rugbrød. 15-20 personer på en pakke smør