Hver dag
Rengørings liste HVER DAG
Husk at tage rugbrød ud!
Komfuret tørres af og plader køres igennem opvasker HVER AFTEN
Bord over for tørres af med sæbevand
Friture tørres af HUSK STIKKONTAKTER
Bordet i kælder tørres af og lille fryser.
Kælder og trappe støvsuges og mobbes med rent sæbevand.
Gulvvask i køkkenet. (Husk at komme godt ind under opvasken og komfur og bordene)
Skuffer på koldt parti fyldes op, filmes og gøres rent i selve skufferne og uden på.
(Husk håndtag)
Skabe på varmt parti: Tjek at alle tingene er filmet. Hvis der er 4 eller minder oksefiltbøffer tilbage, ordnes der flere eller skrives det på to do til næste dag. Fyld pom. fritter op hvis der er mindre end 3 poser tilbage. Rengør udenpå. (Husk håndtag)
Opvaskeren: Skrub bordet og vasken med sæbe og svamp, og skrab bordet af for vand. Spildbakken skylles, og vaskes med sæbe og svamp ”Tørre bordet” gøres ren med sæbe og svamp og skrabes. Husk at tjekke vasken for affald. Sørg for at opvaskemarskingen er gjort rent i bunden og selve ”armen” inden i er tørret af.
Ovnene til rengøring program 1 mandag- lørdag og program 4 om søndagen. Sættes gerne på et højere program hvis den er brugt evt til bacon. HUSK at tjekke op på om der er sæbe på.