Menu

Menu både i hus og ud af hus alt er pr. pers.

FORRETTER:

2 tarteletter – 2 dl fyld – HUSK PYNT persille og tomat
Duet af rejer: 2 stk tigerrejer25 g håndpillede rejerasparges – 1 tsk estragon mayo – 1 cherrytomat – urter

4 skiver bresaula – svampemayo i dutter – ½ spsk. syltede bøgehatte – godt med høvlet parmesan – ½ spsk. ribs – lidt chrisp salat til pynt og drys af græskarkerner
Kylle Kylle: 2 spsk. Kylling salat anrettes i marmeladeglas 2 stk sprød bacon. 3 stk toast melba
2 skiver laks – avokadocreme i dutter – 1 asparges i skrå skiver – urter til pynt
1 stor quenelle tunmousse. 2 stk tigerrejer med mild chilli på spyd – urter til pynt
Røget laksetartar af 2 skiver hakket laks med dutter af citronmayo – urter og sprøde chips

DESSERTER:

8 på en hel æbletærte ellers 1 dessert styk per person. 1 spsk cremefraiche
1 ”marmelade glas” halvt fyldt med chokolademousse -drys af karamelliserede nødder
1 ”marmelade glas” halvt fyldt med vanillepannacotta – 2 spsk skovbær coulis kommes over

2 pandekager – 1 spsk jordbærkompot -2 kugler vanilleis
1 ”marmelade glas” halvt fyldt med passionfrugtmousse – 1 spsk krystalliseret chokolade. 2 hindbær og 2 blåbær

1 dobbelt tapas stykke baileys chokoladekage – 2 kugle jordbærsorbet – 2-4 bær til pynt.
2 forskellige tapas stykker oste – 1 spsk oliven. 2 stk. knækbrød

HOVEDRETTER MENU:

4 personer på en kalveculotte. 6 stk kartofler med persille og havsalt – 1 dl svampesauce – Græsk salat 6 – 8 pers. på aflang skål
250g før stegning af kalvekam stegt som vildt per person 6 stk pommes rissoles 1 dl vildt flødesauce (lav gerne lidt mere så det kan komme over kødet i varme kasse). 6- 8 pers. på.aflang skål waldorffsalat og lille firkantet skål syltede tyttebær
250 g før stegning af oksefilet 6 stk. kartofler med sesam og rosmarin 1 dl rødvinssauce bagte rødder af halvanden gulerod – halvanden persillerod – 2 skiver rødbede
3 personer på en svinemørbrad – 1 dl svampeflødesauce 6 knuste kartofler – 2 gulerødder i kvarte – 2 spsk ærtepur
4 personer på 1 marineret kalkunbryst. 6-8 på aflang skål bulgursalat med feta, oliven, edamebønner, cherrytomat i vinaigrette med urter 6-8 personer på et tærtefad med kartoffeltærte. 1 dl madagaskar pebersauce m/ fløde
6 -7 personer på en oksemørbrad. 1 dl rødvinsauce halvanden stk. Pom. Anna halvanden portobellosvamp m/hvidløg 3 grillede asparges 3 cocktailtomater

TILVALG Menu:

 6-8 på aflang skål broccolisalat med rødløg, rosiner og peanuts i cremet dressing pyntes med baconknas
2 boller 2 spsk. Aioli

Snacks: 2 spsk humus 15 g salte mandler 2 spsk aioli 2 agurkestave og 2 gulerodstave 1 spsk avokadocreme – 1 spsk. Chilimayo
6-8 på aflang skål bulgursalat med feta, oliven, edamebønner, cherrytomat i vinaigrette med urter pyntes med kørvel
Chrisp salat: 6-8 på aflang skål avokado -edamebønne – syltede rødløg – frisk mozzarella – oliven – pesto sættes i dutter og drysses med salte mandler til sidst

6-8 på aflang skål g forskellige cherrytomater med frisk mozzarella, rødløg, oliven, græsk olivenolie pyntes med brøndkarse eller ærteskud