JULE ANRETNING

Serveres i hele vores åbningstid
Fra den 1. november til 23 december.
Minimum 2 personer

Serveres ved bordet

Marineret sild med rødløg og karrysalat.
Kyllingesalat i kryddermayo med æble og blegselleri – bacon
Halve æg med håndpillede rejer og estragonmayo

Lun rødspætte filet med hjemmerørt remo og citron
Tartelet med høns og asparges
Mørbrad af gris med champignon a la creme

2 slags unika oste med hjemmelavet kompot

Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagte brød, rugbrød og smør

Pr. Person 199,-

All inclusive:
Anretning med fri fadøl pilsner/classic- sodavand – husets vine i 3 timer:

Pr. Person 399,-

Betingelser:
Aflysning af arrangement senest 8 dage før.
Ændring af deltagerantal senest 2 dage før.
Derudover er bestillingen gældende.

Bordbestillling