JULE FROKOST

Serveres ved bordet hver dag fra 11:30.
Min. 2 pers
Mulighed for buffet og eget lokale ved selskaber på min. 25 personer
Fra den 1. november til 23 december

Marineret sild med rødløg og karrysalat.
Kyllingesalat i kryddermayo med æble og blegselleri – bacon
Halve æg med håndpillede rejer og estragonmayo

Lun rødspætte filet med hjemmerørt remo og citron
Lun leverpostej med ristede champignon og bacon
Tartelet med høns og asparges

2 slags gode oste med hjemmelavet kompot

Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagte brød, rugbrød og smør

Pr. Person 229,-

All inclusive:
Juleanretning med fri fadøl pilsner/classic – sodavand – husets vine.

3 timer: Pr. Person 469,-
5 timer: Pr. Person 595,-
Alle ved bordet vælger det samme.


Betingelser:
Aflysning af arrangement senest 14 dage før.
Ændring af deltagerantal senest 5 dage før.
Derudover er bestillingen gældende.

Bordbestillling