Brunch

BRUNCH både i hus og ud af hus alt er pr. pers

1 skive røget laks eller 1 quenelle varmrøget laks. 1 spsk. urtecreme ½ asparges
2 skiver Serano skinke ½ skive melon. 2 kugle mozzarella
1 tapasglas kyllingesalat 1 stk bacon
2 skiver fennikel spegepølse 1 spsk syltede rødløg
1/2 Avokado. 4 dutter creme drysses med nigella frø
2 ristede brunch pølser 1 spsk chilimayo
1 dl røræg 2 stk sprød bacon
10-14 personer på en leverpostej. 2 stk bacon 2 champignons i skiver
30 g druer 3 stykker skåret ananas 3 stykker skåret melon 3 stykker skåret kiwi
2 forskellige oste skåret i tapasstykker 1 spsk. hjemmelavet kompot
1 tapas glas græsk yoghurt drysses med grenola pyntes med 2 forskellige bær
8-10 personer på en æbletærte og rabarbertærte ellers 1 tapas stykke per person. 1 spsk cremefraiche
2 amerikanske pandekager 1 spsk ahornsirup 4-6 friske bær
2 slags hjemmebagte boller og 5 personer på et rugbrød. 15-20 personer på en pak smør
2 mini wienerbrød og croissanter og skal være blandet udvalg. 10-15 pers. på en bananskål Nutella
6- 10 på en stor skinketærte og 4 -5 på de små skinketetærter
2 deller og 10-14 på aflang skål kartoffelsalat