Buffet

Buffet både i hus og ud af hus alt er pr. pers.

FORRETTER:

1 tapasglas kyllingesalat 1 skive bacon
2 tigerrejer på spyd 1 tsk. estragon mayo pyntes med syltede perleløg
2 skiver Serano skinke 2 kugler mozarella 2 semidryed tomater eller 1/2 skive melon
2 skiver Bresaula ½ spsk syltede bøgehatte godt med trøffelolie godt med revet gammelknas.
1 skive laks eler 1 quenelle laksmousse ½ friske asparges ½ tsk urtecreme

1 quenelle tunmousse. ½ spsk syltede rødløg 1 halv æg
2 rejer i tempuradej 1 spsk. Chilimayo
1 tarrtelet 1 dl fyld husk pynt persille og tomat

DESSERTER:

10-14 på en æbletærte ellers 1 tapas stykke 1 spsk cremefraiche
1 tapas glas chokolademousse pyntes med karamelliserede nødder
1 tapas glas vanilje pannacotta 1 spsk skovbær coulis kommes over
halvanden pandekage ½ spsk jordbærkompot halvanden kugle vaniljeis
1 tapas glas passionsfrugt mousse. Pyntes med krystalliseret chokolade
1 tapas stykke baileys chokoladekage 1 kugle jordbærsorbet
2 forskellige tapasstykker ost 1 spsk. Oliven og 1 spsk. Kompot
3 forskellig kugler is blandet sorbet og flødeis og forskellige farver

HOVEDRETTER:

8 – 10 personer på en kalveculotte. 4 stk kartofler med persille og havsalt ½ dl svampesauce
150 g før stegning af kalvekam stegt som vildt 4 stk pommes rissoles ½ dl vild flødesauce (lav gerne lidt mere til at hælde over kødet).
150 g før stegning af oksefilet 1 confiteret kartoffel (1 bagekartoffel). ½ dl rødvinssauce
4-6 på en svinemørbrad. ½ dl whiskeysauce 4 små ristede kartofler med sesam og rosmarin
8 -10 personer på 1 marineret kalkunbryst. 6-10 personer på et tærtefad med kartoffeltærte. ½ dl madagaskar pebersauce m/ fløde
8-10 personer på en oksemørbrad. ½ dl trøffelsauce 1 stk. Pom. Anna bagte rødder af 1 gulerod – 1 persillerod – 2 skiver rødbede

TILVALG:

2 boller 1 spsk aioli
6-10 på aflang skål broccolisalat med rødløg, rosiner og peanuts i pyntes med baconknas
6-10 på aflang skål græsk salat med tomat – agurk – rødløg – feta – oliven – salat – græsk olivenolie pyntes med brøndkarse eller ærteskud
6-10 på aflang skål bulgursalat m/feta – oliven – edamebønner – cherrytomat i vinaigrette m/urter pyntes med kørvel
6-10 på aflang skål chrisp salat m/ avocado – edamebønner – syltede rødløg – frisk mozzarella – oliven – pesto sættes i dutter og mandler drysses over til sidst
6-10 på aflang skål forskellige cherrytomater med frisk mozzarella, rødløg, oliven, græsk olivenolie pyntes med skåret purløg
6-10 på aflang skål Waldorffsalat og firkantet skål syltede tyttebær pyntes med druer og valnødder