FROKOST BUFFET

Onsdag – torsdag – fredag fra kl. 12.00

Fra 27. november – 20. december

Buffet:

Marineret sild med rødløg, halve æg og karrysalat.
Kold røget laks med tyttebærpeberrod
Sylte med sennep og rødbeder
Hjemmelavet hønsesalat med asparges og champignon i kryddermayo med sprød bacon

Grøntfad med tomat, agurk og peberfrugt

Lun rødspætte filet med remoulade og citron
Varm leverpostej med ristet champignon og sprød bacon.
Tarteletter med høns og asparges
Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
Hjemmelavede deller med herregårds rødkål

Udvalg af danske og europæiske oste med syltede nødder

Skåret frugt og druer

Lun æbletærte serveres med frisk creme fraiche
Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.

Pebernødder og brunkager

Udvalg af forskellige hjemmebagte brød, rugbrød og smør

Pr. Person 149,-

All inclusive:
Buffet med fri fadøl pilsner/classic- sodavand – husets vine i 3 timer:

Pr. Person 350,-

Bordbestilling