Frokost buffet jul:

Tirsdag til fredag fra kl. 12.00

Fra 20. november – 21. december

Buffet:

Marineret sild med rødløg, halve æg og karrysalat.
Kold røget laks med urtecreme og asparges
Hjemmelavet hønsesalat med asparges
og champignon i kryddermayo med ananas

Grøntfad med tomat, agurk og peberfrugt

Lun rødspætte filet med remoulade og citron
Varm leverpostej med ristet champignon og sprød bacon.
Tarteletter med høns og asparges
Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler

Deller med herregårds rødkål
Julemedister med rødkål
Flæskesteg med rødkål

Udvalg af danske og europæiske oste med syltede nødder
Skåret frugt og druer

Lun æbletærte serveres med frisk creme fraiche
Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.

Pebernødder og brunkager

Udvalg af forskellige hjemmebagte brød, rugbrød og smør

Pr. Person kr. 149,-

All. Inclusive:

Buffet med fri fadøl pilsner/classic – sodavand – husets vine i 3 timer

Pr. Person kr. 350,-

Bordbestilling