VALGFRI MENU 3 RETTER

Sammensæt selv din menu
1 x forret 1 x hovedret 1 x dessert
3 retter kr.: 375,-

3 retter incl.:
Fadøl, hustes vine, kildevand og sodavand
i 3 timer kr.: 575,-

Forretter:

Tigerrejer:
Brunet smør mayo – syltede perleløg – ristede hasselnødder
chips – stegt kold palmekål
99,-

Pane Di Bruschetta:
Seranoskinke – Tomatpesto – Frisk mozzarella – hvidløgscrouton – oliven
99,-

Kylle Kylle:
Kylling med æble og blegselleri i mayo med sprød bacon og toast melba
99,-

Hovedretter:

Konrad Steak:
200 g mør oksefilet – rødvinsglace – svampeduxelle – små ristede kartofler
m/sesam og rosmerin – karamelliseret løg syltede ribs
249, –

Whiskey Steak:
200 g mør oksefilet – whisky sauce – sød kartoffel fries – selleripuré
bagte cherrytomater – bagte forårsløg
249,-

Steak Bearnaise:
200 g mør oksefilet – sprøde fritter
hjemmelavet Bearnaisesauce – honningtimian gulerødder – bagt Pastinak – chips
249,-

Extra sauce. Bearnaise + 30, –
Extra lille skål fries + 40, –

Desserter:

Vanille Pannacotta:
Skovbærcoulis – krystaliseret hvid chokolade
99,-

Chokolade Fondant:
Passionsfrugt sorbet – crumble
99,-

Lun Rabarbertærte:
Cremefraiche 38 – choko knas
99,-

Bordbestillling