VALGFRI MENU 3 RETTER

Sammensæt selv din menu
1 x forret 1 x hovedret 1 x dessert
3 retter kr.: 350,-

3 retter incl.:
Fadøl, hustes vine, kildevand og sodavand
i 3 timer kr.: 550,-

Forretter:

Tigerrejer:
Brunet smør mayo – syltede perleløg – ristede hasselnødder
chips – stegt kold palmekål
99,-

Bresaula:
Æblechutney – syltede bøgehatte – trøffelolie
99,-

Jordskokkesuppe:
Cremet suppe monteret med fløde – baconknas chips – grøn olie
99,-

Hovedretter:

Konrad Steak:
200 g mør oksefilet – rødvinsglace – svampeduxelle – små ristede kartofler
m/sesam og rosmerin – karamelliseret løg syltede ribs
235, –

Whiskey Steak:
200 g mør oksefilet – whisky sauce – sød kartoffel fries – selleripuré
bagte cherrytomater – bagte forårsløg
235,-

Steak Bearnaise:
200 g mør oksefilet – sprøde fritter
hjemmelavet Bearnaisesauce – honningtimian gulerødder – bagt Pastinak – chips
235,-

Extra sauce. Bearnaise + 25, –
1 lille skål fries + 40, –

Desserter:

Creme Brullé:
Tilsmagt med stjerneanis
89,-

Bagte pærer:
Med crumble – cremet vanilleis
89,-

Æblekage med et Tvist:
Cremefraiche 38
89,-

Bordbestillling