VALGFRI MENU 3 RETTER

Sammensæt selv din menu
1 x forret 1 x hovedret 1 x dessert
3 retter kr.: 385,-

3 retter incl.:
Fadøl, hustes vine, kildevand og sodavand
i 3 timer kr.: 585,-

Forretter:

Gambas:
Tigerrejer i varm tomatsauce med hvidløg og persille
99,-

Bressaula:
Røget okse – svampemayo m/ trøffel– crisp salat – syltede bøgehatte
parmesan – ristede solsikkekerner – ribs
99,-

Græskarsuppe:
Hokkaido græskar – æble – græsk yoghurt – græskarkerner – baconknas
99,-

Hovedretter:

Konrad Steak:
200 g mør oksefilet – rødvinsglace – ristede svampe – grov mos
karamelliseret løg – syltede ribs
259, –

Whiskey Steak:
200 g mør oksefilet – whisky sauce – pom. Anna – græskarpuré
sauteret palmekål – syltede tyttebær
259,-

Steak Bearnaise:
200 g mør oksefilet – sprøde fritter
hjemmelavet Bearnaisesauce – honningtimian gulerødder – bagt Pastinak – bagte hvidløg
259,-

Extra sauce. Bearnaise + 30, –
Extra lille skål fries + 40, –

Desserter:

Citrontærte:
Italiensk citrontærte med brændt marengs – syrlig is
99,-

Rabarber og hindbær:
Kompot – Vanilleis – marengs – crumble
99,-

Chokolade pannacotta:
Passionsbombe – kiksebund – saltkaramel – passions is
99,-

Bordbestillling